Борил на Асен Блатечки шашна с маймунджилъци в ефир (Хлапето разсмя зрителите до сълзи)

Борил на Асен Блатечки шашна с маймунджилъци в ефир (Хлапето разсмя зрителите до сълзи)
4.33 (86.67%) 3 votes

Синът на актьора показа артистични заложби в първото си тв интервю

Борил на Асен Блатечки вчера даде първото си телевизионно интервю. Първокласникът, който се появи в студиото на БНТ пред Георги Любенов заедно с баща си, разсмя зрителите до сълзи.

Актьора бе поканен в предаването „Денят започва” от водещия, оказа се обаче, че не идва сам, а води и сина си. Двамата с Борил си поделиха ефирното време, а Любенов зададе доста въпроси на хлапето. Което както с оказа, се самопоканило да участва с баща си.

Борил сподели какво иска да му донесе дядо Коледа пред зрителите на телевизията-майка и призна, че след като разбрал, че тати ще дава интервю,  поискал да го придружи. Удивеното хлапе не скри, че му е много интересно от всичката техника в студиото, от мърдащата тв стена.

Синът на актьора се самопоканил на интервюто на баща си
Снимка: ПИК

Наследникът на актьора се похвали, че тренира джиу-джицу и е един от добрите в отбора. Освен това разказа кои страни е посетил с родителите си – Париж, Малдивите и Лондон, Занзибар. А баща му го прекъсна и му направи забележка, че не е добре толкова много да се фука.

Блатечки-Джуниър разказа, че е записан в първи клас на музикалното училище. Учи цигулка, но се насява да се научи да свири на китара. Оплака се, че татко не ще да му купи айфон, а Асен го поправи, че ще получи такъв, когато навърши 12 години.

По всичкко личеше, че Борил е много контактно и отворено дете, с артистични наклонности. През цялото време, докато говореше баща му, насила се натискаше да влезе в обектива на камерите като правеше различни маймунджилъци, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар