Боран от „Завръщане“ показа голямата си любов (Вижте го 10 години след сериала)

Гласувайте за статията

Боран от „Завръщане“ показа голямата си любов, ето го 10 години след сериала

Боран от „Завръщане“ показа голямата си любов. Актьорът Мехмет Акиф Алакурт демонстрира шеметна форма, макар и малко поостарял.

Доскоро артистът пазеше в тайна, коя е дамата до него, след като преди години, докато снимаше „Завръщане“ го сватосаха с екранната Съла. Оказа се, че наистина между него и Джансу Дере кипят горещи страсти. Но далеч не от романтичен характер.

Двамата актьори открито не се понасят, като постоянно се карат. „Не бих искал да играя с „телевизионни псевдовеличия“, които си въобразяват, че са най-важните на света. Не искам да имам нищо общо с превзети примадони, които се величаят постоянно“,заяви актьорът след края на сериала.

Джансу Дере не му остана длъжна, в резултат на което последва коментар, че е нужно много повече от „едно красиво лице, за да бъдеш актьор. Нужен е и талант“, заяви актрисата. След този сблъсък двамата никога повече не играят заедно.

Думите на актрисата обаче повлияват върху кариерата на Мехмет Акиф Алакурт и екранния Боран от „Завръщане“ остава в периферията на голямото турско кино. Актьорът обаче не съжалява. Той печели достатъчно добре като модел, а и другите му бизнес начинания, му осигуряват достатъчно добри доходи.

Самият Боран от „Завръщане“ също предпочита да стои по-далеч от прожекторите. Актьорът обожава разходките сред природата с любимия си мотор, а също и пътуванията извън страната. Често може да бъде забелязан да обикаля из Европа на две колела, споделят негови фенове.

Последните дни обаче, една снимка разбуни духовете — поостарелия Боран показа новата си изгора. Името на дамата се пази в тайна, но нещата изглеждат сериозни. За първи път актьорът показа жената до себе си. Двамата са на яхта, вероятно в Бодрум, където се наслаждават на лятната си ваканция.

Боран от "Завръщане" се показа поостарял и с нова любов

Боран от „Завръщане“ се показа поостарял и с нова любов

Докъде ще стигнат отношенията им, можем да гадаем, но турските медии вече предвиждат сватба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар