април 19, 2024

Бони се оказа най-обсипваната с бакшиши чалгаджийка

https://kliuki.net/kliuki/boni-se-okaza-nay-obsipvanata-s-bakshishi-chalgadzhiyka/166970 Kliuki.net
Бони се оказа най-обсипваната с бакшиши чалгаджийка

Категорична е, че хората са щедри към нея, защото пее от душа и това се забелязва

Колежки на Бони издават, че тя има над 1 млн. лв. в банковата си сметка само от бакшиши.

Сумата разбира се е спестена за няколко години усърдна работа. Вероятно това й дава повод да се хвали, че е най-щедро даряваната изпълнителка от лекия жанр у нас. Запознати издават, че от всяко участие си тръгва с минимум 10 бона парса.

При все, че участията й не са най-скъпо платените, бакшишите, които получава водят класацията. Спестовната самотна майка и легенда в чалгата от години къта пачки от парите, които получава от феновете си извън хонорара.

Бони е категорична, че получава най-много бакшиши заради това, че е видно, че пее от душа и забавлява хората с цялото си сърце.

Неведнъж е споделяла, че е получавала бакшиши от 20 лева до 20 хиляди лева и допълва, че всеки плаща в зависимост от възможностите си.

Най-големият бакшиш, получавала някога е 300 хиляди марки. Сумата прибрала от парти в Италия, където участвала заедно с легендата Шабан Шаулич.

Сръбската легенда също бе известен с бакшишите си. Преди години в рамките на само няколко секунди успява да получи 2 000 евро на ръка от негов фен. Подобно на него, Бони също е обсипвана с щедри бакшиши. Въпреки това обаче тя не е с широки пръсти и не харчи парите безразборно. Вместо това спестява усърдно.

Тя къта събраното, за да може да финансира образованието и кариерата на дъщеря си Михаела, както и да има нещо настрана или както се казва „бели пари за черни дни“.

Според запознати спестяванията на сливналийката вече са набъбнали до 1 млн. лв.

Единствения път, в който Бони си позволила да пръсне повече пари и то не за нещо сериозно, било за бижутата за бала на дъщеря й, когато похарчила 100 бона.

В същото време обаче покрай абитуриентските балове тя бе облепена от глава до пети с банкноти по време на частно парти.

Певицата била наета за купона от роднините на четирима абитуриенти. Тогава тя била засипана с толкова много бакшиши, че едвам удържала пачките в ръцете си. Дори и най-добре платените колежки на Бони й завидяха искрено за големите бакшиши.

При все, че къта парите за дъщеря си, Бони е спокойна, че Михаела би могла да се оправи сама и без тези авоари. За никого не е тайна, че Мия е тръгнала по стъпките на майка си и вече лично си изкарва доста солидни пачки. Наскоро тя получила 200 евро на ръка от фен в Лом.

Източник: Уикенд