СЕ*С ИГРИ! Бони: Ники бъркаше под чаршафите на Мариана

Гласувайте за статията

Фолк певицата твърди, че сървайвърът е имал афера с певицата

Фолк певицата Бониотново повдигна завесата на случващото се във ВИП Брадър. Изпълнителката реши да си го върне на поп певицата Мариана Попова и сървайвъра Ники Мартинов, като ги забърка в се*с скандал.

Бони забърка в афера Ники и Мариана

Бони забърка в афера Ники и Мариана

В свое интервю, изпълнителката сподели, че според нея Мариана е лицемерна и интригантка. Освен това провокирала мъжете в Къщата разхождайки се по бельо.

„Това е много лековато поведение, според мен. Тя дори допусна Николай да ѝ бърка под чаршафите и отделно по цял ден се разхожда по прашки.“, твърди фолк певицата.

Скандалните разкрития на Бони обаче не спират дотук. Изпълнителката твърди също така, че поп звездата може да е от нейния етнос. Въпреки че самата Попова реагирала остро и заявила, че това не е вярно, фолк дивата не крие съмненията си, че са от една боя пише „Слава.“

„Аз я попитах веднъж дали не е от моята боичка, че сме си еднакви. Реагира доста остро и каза, че не знае такова нещо.“, разказва Бони. Според нея обаче колежката й далеч повече се изложила с поведението си, а не с опитите си да прикрие произхода си.

Бони споделя, че Попова също така не пропускала случай да я напада. Затова певицата е щастлива, че си е тръгнала от Къщата и в момента се подготвя за сватба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар