ИЗБЯГА! И Бони ВЪН от Къщата

Гласувайте за статията

Ромската перла тайно избяга от Къщата заради частно парти

Къщата на Вип Брадър в Нови Хан се превърна в истински хан. Всеки влиза и си излиза от нея както си поиска. Поредната, която успя да се измъкне от луксозния затвор се оказа Бони. Напук на твърденията, че не може да напуска сградата, преди да бъде изгонена певицата цъфна на частно парти във Варна.

И Бони излезе от Къщата

И Бони излезе от Къщата

Преди дни ромската перла имала участие във Варна, а домакинът бил повече от щедър. За да пристигне навреме певицата избрала да пътува със самолет и предизвикала истинска суматоха на летището. Шашнатите почитатели на звездата с изумление гледали как певицата раздава целувки и автографи на летището, вместо да си седи в Къщата. След което се отправила към партито във Варна, където заработила солиден хонорар, пишат от hotnews.bg.

Бони обаче далеч не е единствената, която може да влиза и излиза, когато си поиска. Орлин Павлов вече два пъти излиза навън, а и Мариана Попова скоро ще се разходи на свобода. Тези дни певицата има участие, което за нищо на света не би пропуснала. И не й дреме, че останалите съквартиранти роптаят срещу привилегированото отношение към нея.

„Ама какво е това излизане от Къщата. Нали щяха два месеца да се откъснати от света“, недоволстват и фенове на риалити формата из форумите. Звездите обаче спокойно си излизат на навън и нехаят за недоволните си почитатели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “ИЗБЯГА! И Бони ВЪН от Къщата”

 1. Ivan Dimitrov

  окт. 08. 2012

  Samo taka Bonke davai,.,.

  Reply to this comment
 2. Atanaska Ivanova

  окт. 08. 2012

  off

  Reply to this comment

Добавете коментар