Стига бе! Бони се развява космата? (ФОТО)

Гласувайте за статията

Потребители заподозряха фолкаджийката, че не си бръсне подмишниците

 

Смуглата чаровница на фолка Бони беше обвинена в нещо много кофти. Трудно ни е да приемем, че зевзеците стигнаха до там, че да се закачат с нея, само защото явно не успяват да й намерят кусури.

Всъщност още в началото мнозина бяха стреснати от визията й без грим, но трябва да признаем, че чак толкова плашеща разликата не е. Може би просто се искаше време хората да свикнат да я гледат на екран и така – без тоновете мазила и извън лъскавите чалга клипове. И тъкмо се бяха укротили страстите покрай измитият й фейс, сега ново двайсет.

Бони да е забравила да се обезкосми? Не вярваме...

Бони да е забравила да се обезкосми? Не вярваме…

Привижда ли им се на клюкарите в интернет или наистина Бони се развява космата подмишниците? Май само им се струва, въпреки че гледката загатва леко за някакъв такъв подобен резил. Истината е, че певицата си е с цвят „кафе” на кожата, а това предполага и по-обилно и с тъмен цвят окосмение, но в никакъв случай не може да се твърди, че е забравила да си го премахне.

От друга страна, съквартирантите във ВИП Къщата взеха да свикват с обстановката и да се отпускат, така че нищо чудно и съвсем да е изключила да се погрижи за себе си. Ние все пак не вярваме в тази версия, а и ни липсват достатъчно доказателства в случая.

Сдобием ли се с тях, вие ще сте първите, които ще го научите със сигурност и тогава нека възмутата да се лее свободно навред…Не, че сега някои не са във вихъра си, но това е чисто и само тяхната гледна точка, нищо повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Стига бе! Бони се развява космата? (ФОТО)”

  1. Miroslav Dilov

    сеп. 21. 2012

    Ето още снимки ; ) http://is.gd/39vsLd.

    Reply to this comment

Добавете коментар