Защо Бони лъга като ДЪРТА циганка?

Гласувайте за статията

Фолк певицата се издъни на детектора на лъжата

Фолк певицата Бони безславно напусна „Вип Брадър“. Изпълнителката се изложи тотално и излъга като дърта циганка на детектора на лъжата. Всички се чудят защо Бони се опита да излъже цяла България. За образованието си, за придобивките си и за това опитва ли се да манипулира обществото.

Бони излъга цяла България! Защо?

Бони излъга цяла България! Защо?

„Искам да уча и нямам обувки за 1 000 лева.“

Бони откровено излъга народа за придобивките си, за желанието си да учи и за отношението си към другите. „Сама съм си спечелила парите, не съм крала“, заяви певицата, но не намери сили да признае, че период в на финансова криза е прахосала 1000 лева за обувки, докато обикновените хора гладуват.

„Искам да уча“.

Вече няколко месеца изпълнителката тръби навсякъде, че е твърдо решена да завърши средно и висше образование. Похвално решение, но както изглежда просто пиар акция. Певицата е категорична, че смята да се образова. Дали обаче не залъгва сама себе си, или просто се преструва, за да печели симпатии.

„Не манипулирам народа!“ Тук Бони успя да излъже себе си, но не и детектора. Откакто влезе в Къщата Бони манипулира, лъже и се опитва да влияе на другите по един или друг начин. А това й изигра лоша шега и й коства участието в играта.

Зрителите са на мнение, че това беше големия провал на Бони. „Разкрихте я най-накрая“. Думите на Кристина Патрашкова, че има голяма доза фалш в певицата се оправдаха. Бони през цялото време разиграваше театър в Къщата и се опитваше да манипулира зрителите. Детекторът на лъжата обаче я разкри накрая.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар