Бомба! Християн Гущеров пребил Светлана Василева (Вижте грозната истина за раздялата им)

Бомба! Християн Гущеров пребил Светлана Василева (Вижте грозната истина за раздялата им)
5 (100%) 1 vote

Християн Гущеров е пребил жестоко Светлана Василева след излизането й от Биг Брадър Most Wanted

Християн Гущеров и Светлана Василева са се разделили след побой от негова страна

Християн Гущеров е пребил жестоко Светлана Василева! Грозната истина за раздялата между богаташа и плеймейтката лъсна само дни след като тя си изнесе багажа от дома му.

Близки до бившия на Мария разкриват, че той изобщо не е променил навиците си да пие и след това да посяга на жените с него. Нелепото е, че само до преди седмица Светлана не спираше да се хвали как е открила мъжа на живота си и иска да създаде семейство и деца с него.

Огромната й любов обаче се оказа ден до пладне и тя набързо си е събрала партакешите от богаташкия дом. И пак е в търсене на нов спонсор.

Християн Гущеров и Светлана Василева раздяла„Трудно ще се намери жена, която да издържи вредните навици на Гущеров. Той пие от сутрин до вечер, почти няма момент, в който да е трезвен, а от алкохола става агресивен и най-чест го отнасят любовниците му“ – коментират познати на вече бившата двойка. Според тях Светла Василева е изяла сериозен пердах от пияния си възлюбен, заради който на бегом се е изнесла от дома му и не смята никога повече да се връща. Както е известно, алкохолът и домашното насилие бяха и основната причина за раздялата му с Мария, предават от Уикенд.

Като потвърждение на раздялата им, Василева празнува рождения си ден сама, само с приятели, без милионера. Тя беше сложила сериозен слой грим на лицето си и беше пуснала косата си пред него, най-вероятно, за да замаскира следите от побоя.

Ексклузивни снимки от партито й може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар