Бомба! Християн Гущеров кръшка на Светлана с Николета? (Богаташът потроши един милион за нея)

Гласувайте за статията

Християн Гущеров заведе Ни Ло в Австрия, хвърли милион подире й

Християн Гущеров бил забелязан в компанията на любовницата си от едно време Николета Лозанова и то във Виена. Синът на олигарха Добромир Гущеров кръшнал на благоверната си половинка Светлана с плеймейтката. За която отдавна се говори, че има отношения, но никога не е имало доказателства. Само, че сега красавицата го раздава влюбено най-голямата си любов Ники М и не дава повод да се интересува от някой друг.

Колаж: kliuki.net

Явно обаче с Гущеров-младши не са посетили някой класически симфоничен концерт в австрийската столица, говорят злите езици. Източници, близки до изданието „Слава” издават, че богаташкият наследник, за когото се знае, че не е в отлични отношения с баща си е продал баровската къща, която се намира на столичната улица „Хан Крум”. Там с предишната си съпруга фолк певицата Мария стопанисваха ресторант.

Хора от кръга на фамилията издават, че Християн е прибрал цели седем милиона при сключване на сделката. А един от тях бил потънал в дълбокия джоб на Лозанова, ако може да се вярва на светските наблюдатели.

Преди известно време Гущеров-младши заведе и втората си съпруга в Австрия. Явно, че това е любимата му европейска дестинация, в която обича да води държанките си.

Да припомним, че милионерът отдавна има афинитет към звездите в шоубизневса. Първо е бил в отношения с изгряващата по онова време фолк звезда Алисия. После се чу за връзката му с Малина. Сключи краткотраен брак с Мария. А сега е уж щастливо обвързан в брачна връзка със Светлана Гущерова, от която има малка дъщеричка Анелия-Добромира.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар