Бомба! Християн Гущеров кръшкал на Мария с Николета Лозанова! (Певицата ги изловила на калъп – Всичко за цирка)

Бомба! Християн Гущеров кръшкал на Мария с Николета Лозанова! (Певицата ги изловила на калъп – Всичко за цирка)
5 (100%) 1 vote

Християн Гущеров въртял афера с Николета Лозанова зад гърба на Мария

Християн Гущеров кръшкал на Мария с уж близката й дружка

Християн Гущеров кръшкал на Мария с Николета Лозанова! Истинска бомба разтърси родното светско пространство. Оказа се, че милионерският наследник е слагал рога на певицата по време на брака им и то не с друг, а с моделката. Която уж беше нейна близка приятелка.

Милионерът имал тайна връзка с Лозанова в продължение на година и половина, но изпълнителката го изловила в крачка и на свой ред му сложила рога, за да си отмъсти. Именно това ще изтъкне тя на бракоразводното дело, което се задава.

Лозанова скочила в леглото на Християн Гущеров малко след раздялата си с футболиста Валери Божинов. Останала без мъж, едрогърдата брюнетка не се посвенила да прелъсти богаташа, въпреки че по това време той все още бил официално обвързан с Мария.

Християн ГущеровСемейството и преди е имало своите проблеми, но изневярата на Християн най-тежко ударила по достойнството на певицата.

Според запознати, интимната афера между милионера и плеймейтката продължила около 18 месеца, като през това време Мария подозирала, че има нещо гнило, но не била сигурна коя е любовницата на мъжа й.

Изнервена от безкрайните подозрения, тя наела частен детектив, който проследил прелюбодейците и така истината излязла наяве. На чалга дивата бил предоставен снимков материал като доказателство за изневярата и това силно наранило самочувствието й. Хора от обкръжението на звездата на Пайнер разкриват, че тя останала потресена от направените разкрития, защото не очаквала подобен удар точно от Лозанова.

Навремето бившата водеща на „Папараци” се снима във видеоклип на певицата и двете станаха близки приятелки, но с дружбата им вече е свършено.

„Николета спеше с мъжа ми повече от година! Тя не е дама, а лека жена без никакъв морал! Май често й се случва да си ляга с обвързани мъже!”, ядосвала се пайнерката пред свои колежки от лекия жанр, пише седмичникът.

За да си отмъсти, Мария също сложила рога на Гущеров с бизнесмена Георги Станоев-Бирмата и с това бракът им окончателно приключил. Раздялата била съпроводена от много грозни сцени и обидни думи, стигнало се дори до заплахи.

Християн изгонил певицата и невръстната й дъщеря от просторния си дом в полите на Витоша, а тя го обрисува в доста черни краски по време на престоя си в Къщата на „ВИП Брадър”. Извън шоуто тя споделила, че ако Гущеров продължава да я разиграва в съда, ще му го върне тъпкано, като извади компромат срещу него, предават от blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар