Бомба! Симона Загорова с бебето и Дани зарязаха Глория (Младите родители заживяха под наем)

Бомба! Симона Загорова с бебето и Дани зарязаха Глория (Младите родители заживяха под наем)
5 (100%) 2 votes

Дъщерята на Глория с бебето и с баща му заживяха отделно, преместиха се в апартамент под наем

Симона Загорова, която стана майка на малко момиченце и направи Глория баба е заживяла с половинката си и дъщеричката си на квартира. Това разбираме от топ клюкарката Елза Парини, която научава първа доста от светските новини.

Парини твърди, че бебето на Симона се е родило с малко закъснение, задминало термина  и затова се е появило на бял свят чрез секцио. Но за щастие на родителите момиченцето, която носи името Галина  било доста едро, здраво и розово.

Глория била на седмото небе, но не прибрала внучката си вкъщи. Младите още преди самото раждане  се отделили, напуснали дома на фолк певицата и заживели на квартира. Наели апартамент в един от хубавите столични комплекси, в хубава и модерна сграда.

Младото семейство прибра дъщеря си в квартирата си под наем

Снимка: Инстаграм

Най-интересното обаче било, че младите родители и тяхното бебенце няма дълго да живеят под наем в апартамента, който в момента обитават. Свекърът на Симона и дядо от Доспат обещал да купи жилището за младото семейство. Той постъпил доста щедро от радост заради новородената си внучка.

Но според слуховете все още не е ясно как ще се издържа младото семейство защото Симона все още не може да работи, припечелва суми от Ютюб  канала си, но Дани Милушев не може да се похвали със сериозни доходи. Младият татко се бил хванал на работа в куриерска фирма, но се говори, че няма дълго да издържи защото вече се имал за човек от голямото „добро утро“.

Въпреки, че младият татко и Глория бяха заедно на изписването на бебето, тя не го смята за достатъчно надежден мъж за дъщеря си. Но след като Симона си го е избрала , певицата се съобразява с това и е щастлива, че има внучка, предават от „Светски новини с Елза Парини и Елиана Василева“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар