Бомба! Сестрата на Саня Борисова вдига сватба с жена (Вижте коя е половинката й – Снимки)

Гласувайте за статията

За сестрата на актрисата не се знае много, но е красавица и много популярна в Дубай

Докато Саня Борисова се прочу покрай брака си с актьора и режисьор Ники Илиев за нейната сестра се знае твърде малко. Но пък за сметка на това Ирена живее в Дубай и в емирството  е много известна.

Наричат я Рене и вече 10 години се подвизава в екзотичната страна където се изявява като модел и популярен инфлуенсър в социалните мрежи. Заради хубостта си тя е  мокър блян за много представители на мъжкия пол, но от 1 година тя е сериозно обвързана, но не за някой арабски богаташ или шейх. Ще се изненадате  като разберете, че половинката й е … жена.

Емили Милър, половинката на Рене Борисова
Снимки: Инстаграм

Нейната партньорка в живота се казва Емили Милър и също е известна моделка. Според информация от социалните мрежи двете красавици са сгодени и планират сватба. Церемонията по венчавката им щяла да е в някоя от европейските страни с либерално законодателство, където са разрешени бракове от един и същи пол.

Снимка: Инстаграм

Любимата на Рене много си е паднала по българката защото непрекъснато споделя с половинката си едни и същи снимки и не спира да й се обяснява в любов с емоционални постове.

Ирена обаче не е толкова обстоятелствена, а доста по-сдържана. Но все пак от Хотнюз.бг откриха снимка на приятелката й Емили. Под която влюбената Рене я представя за своя жена. А в разговорите им се включва и Саня, която явно одобрява интимния избор на сестра си, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар