Бомба! Светлана Гущерова се пусна без дрехи (Експлеймейтката напомни за скандалното си минало – Снимки)

Госпожа Гущерова се прави на примерна съпруга, но й е трудно да избяга от миналото си

Светлана Гущерова, откакто се омъжи смени коренно предишния си имидж на разкрепостена плеймейтка. Като съпруга на богаташки наследник тя поддържа поведение на примерна половинка и грижовна майка на две деца.

Светлана стана сериозна бизнес дама и вече не си позволява да прави каквото й се иска.

Богаташката съпруга обаче трудно може да скъса с корените и с предишното си амплоа, което хората  си спомнят отлично. Тези дни пенсионираната плеймейтка се пусна без дрехи, завита само с чаршаф. Така напомни за скандалното си минало, когато бе известна на всички секс изкусителка.

Мадам Гущерова смело  публикува кадрите от последната си фотосесия в социалната мрежа във стори. И въпреки, че не е напълно гола се вижда, че няма горнище, а силиконовите й бомби са скрити от наметалото.

Все пак е омъжена жена и трябва да спазва някакво благоприличие. Новите снимки рекламират бранда й за пижами. Те може би да са по идея на Азис, който също е присъствал на снимачната площадка.Но явно Християн не ревнува от него, факт е, че певецът ги сватоса.

Светлана Гущерова се разголи
Снимки: Инстаграм

Можем да признаем на бившата плеймейтка, че извървя дълъг път от провинцията до столицата и успя да се впише в светските среди. Макар и да не блести с някакъв талант под нашенското небе има място за всеки, предават от vbox7.com.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.