Бомба! Сашо Кадиев чака бебе от новата си (Актьорът става баща за 2-ри път – Снимки)

Гласувайте за статията

Любовницата на сина на Катето Евро наддаде на тегло, актьорът май ще става пак татко

Ивелина Чоева на Сашо Кадиев подозрително е наддала на тегло. На снимките сега и тези от преди се вижда, че е започнала да пълнее.А това е нещо, което никак не се връзва с професията й на модел.

Коремчето й леко е набъбнало, но повече е наедряла в задните части и бедрата. На кадрите обаче личи, че 24-годишната моделка изобщо не е притеснена за фигурата си. Напротив,  сияе и е много щастлива.

Ивелина Чоева показа подозрително коремче
Снимка: Инстаграм

От видеата, които публикуват в социалната мрежа Алекс и Дани Петканови от общата си почивка с двойката се забелязва, че Чоева е качила поне 5,6 кила за малко по-малко от 1 месец. И явно промяната в теглото на красавицата не се дължи само на вкусната италианска кухня, а на предстоящо майчинство.

Моделката наедря в бедрата и дупето
Снимка: Инстаграм

Въпреки, че Кадиев и любовницата му скоро обявиха публично връзката си, те са заедно от две години. Така, че периода е достатъчно дълъг да се решат на такава стъпка и да си родят дете. Според слуховете моделката е доста млада да става майка, но пък актьорът е на прага на 40-те и нищо чудно той да я е натиснал да избързат с бебето.

Не се знае как ще реагира Катето Евро, която е влюбена в първата си внучка, която носи нейното име. Както и факта, че не е впечатлена от новата си снаха, а обича бившата. Но като любяща баба няма как да устои на чара на едно второ внуче, предават от ХотАрена, като цитират „Телеграф“.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар