Бомба! Николета Лозанова разделила Биляна Дол и Валери? (Бившите с кратка афера зад гърба на сръбкинята)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова стои в основата на раздялата на Биляна Дол и Валери Божинов

Николета Лозанова е причината Биляна Дол да натири Валери Божинов, твърдят запознати с историите на любовния многоъгълник – Валери – Николета – Биляна –Ники М.

Лозанова не случайно допуснал Биляна Дол толкова близо в живота си. Вярна на принципа „Дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо“, хитрушата винаги била наясно с бъдещите планове на сръбкинята, която дори и не подозирала с каква „приятелка“ се е сдобила.

Наивната красавица споделяла най-съкровените си тайни с бившата на Божинов, включително и, че обмислят да имат свое дете.

Николета Лозанова Валери Божинов Биляна Дол

Снимка: BLife.bg

Това никак не се понравило на меркантилната Лозанова. Тя усетила сериозна заплаха за финансовата си стабилност. Ни Ли-то се притеснявала, че появата на бебе, сериозно ще намали финансовите потоци към дъщеря й от Божигол, който плаща издръжка и на сина си Валери от певицата Алисия.

Затова по време на почивката си в Дубай, където са били Николета, Биляна и Валери, хитрата плеймейтка отново вкарала футболиста между краката си и с това сложила край на романтичната му история с Биляна, която пък била поразена от случващото се под носа й, пише сайтът BGLife.club.

Деликатната Биляна само намекна, че е потресена от изневярата на Валери, но спести всякакви подробности.

Лозанова в свой стил пък заяви, че подкрепя Божинов и къса отношенията си с вече бившата му любовница. Дори се отиде с дъщеря си във Враца, където Божинов играе за „Ботев“, уж да го „утешава“, предават от Blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар