Бомба! Николета Лозанова и Валери Божинов още са женени! (Вижте как се издаде тя – Фото)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова и Валери Божинов все още не са се развели

Николета Лозанова и Валери Божинов още са женени! Плеймейтката не е загърбила миналото и продължава да носи фамилията Божинова.

Три години след официалната им раздяла и въпреки връзката си с неговия колега Николай Михайлов НиЛо така и не е прекъснала официално отношенията си с бившия. Силиконката сама разкри семейния си статус. Тя се похвали, че заминава на романтична почивка на Бахамите и публикува самолетен билет. На него е изписана фамилията Божинова, а това означава, че Николета така се води и по лична карта и във всичките си официални документи фигурира с това име.

НиЛо така и не е признавала да има официален развод с Валери. Известно време след раздялата тя дори отказваше да даде такъв. Николета имаше куп изисквания каква да бъде издръжката, която да получава от Валери. Още през 2016 година в интервю, което даде за собственото си предаване тогава „Папараци“, Лозанова недвусмислено намекна, че добрите й отношения с Божинов са прекратени.

Николета Лозанова и Валери Божинов

Снимки: фейсбук

„Сама взех това решение, сама подадох исковата молба за развод и сама искам да обявя това. Моят развод по документи скоро ще бъде факт. Аз първа подадох молбата за развод преди около месец“, казва Николета.

До реални действия и разтрогване на брака така и не се стигна. Лозанова бе обидена на Валери заради неговите изневери със серия „малки котета“, които я направиха за смях. Николета дълго не можа да прости и факта, че Божинов бързо избяга в Белград, залюби се с Биляна Дол и все по-рядко се прибираше при дъщеря им Никол.

Плеймейтката дори изложи публично футболиста, като сподели, че не е дал лев за рожден ден на наследничката им и дори не се е появил на тържеството, а е избрал да бъде в компанията на новата си любов. Постепенно двамата затоплиха отношенията, като основна заслуга за това има Ники Михайлов. Всеобща тайна дори за Валери е неугасващата любов на НиЛо към вратаря, затова за него не е никаква изненада подновената им връзка. Ники успява да запази добри отношения със съотборника си в националния отбор, а покрай него Валери и Николета подновяват контактите си.

Липсата на развод все пак е изненадваща, имайки предвид сериозните намерения, които демонстрират един към друг Николета и Михайлов. Според техни близки двамата дори мислят за общ наследник. Това няма как да стане, докато Лозанова не се раздели със старата си фамилия и не получи развод. В противен случай според родното законодателство може да се стигне до пълен парадокс, в който бъдещото дете на Ники Михайлов всъщност да се води на Валери, предават от bgdnes.bg.

Снимка: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар