Бомба! Мъжът на Енджи Касабие й кръшка с 20-годишна хостеса! (Всичко за скандалната афера)

Бомба! Мъжът на Енджи Касабие й кръшка с 20-годишна хостеса! (Всичко за скандалната афера)
5 (100%) 2 votes

Мъжът на Енджи Касабие изобщо не е примерният съпрог, когото тя описва

Мъжът на Енджи Касабие й кръшка с 20-годишна хостеса

Рабих Ел Зейн, мъжът на Енджи Касабие, й изневерява! По всичко личи, че семейството на красивата диетоложка изобщо не е толкова перфектно, колкото го изкарва тя. Като причината е в съпруга, който редовно й кръшка.

Последната издънка на „Мистър Ливан” 2014 е от началото на януари, когато мачото си харесал 20-годишна хостеса в известен нощен клуб в София. Без да се свени, че е женен, Рабих започнал настойчиво да сваля красавицата. Рабих Ел Зейн не спирал да омайва силиконовата девойка и в социалните мрежи и резултатът не закъснял – нашенката не му мислила много и бързо му се отдала, разказаха от обкръжението на Енджи.

Мъжът на Енджи Касабие Рабих„Мистър Ливан” 2014 предпочитал момичета около 20 години. Съпругът на риалити звездата от последния „ВИП Брадър” се възползвал от всяко нейно отсъствие, за да „кривне” с някоя тунингована златотърсачка. От обкръжението му издават, че

Рабих си падал по руси девойки с големи гърди, много ботокс в устните и всевъзможни подобрения, точно както жена му, която е лягала под ножа вече 4-5 пъти.

Палавникът не просто е най-красивият мъж в Ливан, но и е журналист в „Ал Джазира”, модел, продуцент и един от любимците на ливанската публика. А Енджи се опитвала да не обръща внимание на забежките му, за да продължи да му бъде съпруга, предават от blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар