Бомба! Мерилин Монро крие извънбрачно дете от Кенеди (Вижте дъщеря им – Снимка)

Бомба! Мерилин Монро крие извънбрачно дете от Кенеди (Вижте дъщеря им – Снимка)
5 (100%) 1 vote

Актрисата родила тайно дъщеря на президента, момичето одрало кожата на майка си

Гинекологът на Мерилин Монро разкрива строго пазена тайна. Лекарят на актрисата, който преди много години издаде, че тя е правила два аборта заявява, че е родила дете от президента през юни 1961 г.

Това се потвърждава от факта, че Гладис Бейкър Морис наистина съществува. През по-голямата част от живота си тя е вярвала, че прочутата блондинка й е някаква далечна роднина. По-точно, че е дъщеря на братовчедката на Мерилин – Мередит Бейкър макар да прилича на Монро поразително.

Гладис е одрала кожата на Мерилин
Снимки: tocka.com.mk

Нейната майка на смъртния си одър през 2014 г обаче й признава, че всъщност е плод на забранената любов между Джон Кенеди и актрисата. Която скрила бременността си и след като родила дала на братовчедката си момиченцето да го отгледа.

Монро казала на Мердит: „Джон ще убие и мен и детето ако разбере, че съм родила.”, разкрива Гладис. След като открила документите, че наистина е осиновена извънбрачната дъщеря започва процедура за да докаже, че е наследница на една от най-интригуващите двойки в историята и плод на тяхната изпепеляваща любов.

И наистина на снимката се вижда, че Гладис спокойно може да е дъщеря на Мерилин. Те си приличат като две капки вода.

Ако ДНК тестът докаже, че тя е наследничка на актрисата и Джон Ф. Кенеди се изчислява, че ще получи не по-малко от 100 милиона долара. Тъй като богатството на мъртвата й майка се увеличава всяка година с по 5 милиона долара, предават от tocka.com.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар