Бомба! Меган Маркъл пуснала слух, че Уилям кръшка на Кейт (Вижте грозната й интрига)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл е готова на всичко, за да съсипе перфектния живот на Кейт Мидълтън

Слуховете за сложните отношения между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не са от вчера.

Въпреки че официалните представители на кралското семейство предпочитат да не коментират подобни спекулации, запознати източници непрекъснато твърдят, че конфликтът между двете херцогини е факт.

В дъното му изобщо не са различия в характерите или интереси. А нещо много по-страшно. Според Blind Gossip, бившата американска актриса изпитвала огромна завист към херцогинята на Кеймбридж.

Между другото, Маркъл има много причини да завижда на съпругата на принц Уилям. Докато всички на Острова я подлагаха на безпощадна критика, отношението към Катрин бе напълно различно.

А представителите на британската преса направо се надпреварваха кой ще изложи херцогинята на Съсекс повече. Със сигурност Маркъл не е мечтала за такава слава!

Меган Маркъл кейт мидълтън

Снимка: Марица БГ

„Тя ненавиждаше факта, че всички (особено съпругът й) обичат Мидълтън. Направо не можеше да търпи нейната популярност, перфектния й брак и децата й.

Мразеше самия факт, че през цялото време й се налага да седи или да ходи зад Кейт. Меган беше възмутена дори от това колко дебела изглежда до нея“, твърди запознат източник.

Тогава американката решила да действа. По думите на източника. именно Маркъл е човекът, който съобщил на пресата за изневярата на принц Уилям с близката приятелка на Кейт Роуз Ханбъри.

Миналата година се появи информация, че докато Кейт е била бременна с третото си дете, херцогът на Кеймбридж е започнал да се среща с бившия модел и съпруга на маркиза на Чъмли. Дворецът, разбира се, отрече всичко, но неприятният привкус от тази история остана.

Между другото, според различни източници, на Меган изобщо не й пукало дали историята е вярна. Най-важното за нея било да разруши привидно перфектния брак на Кейт и да видим какво ще стане по-нататък.

Това обаче далеч не е единствената клюка, която бившата актриса е пуснала по адрес на Мидълтън.

Казват, че Меган има пръст и в изтеклите в мрежата истории, че херцогинята на Кеймбридж има проблеми с теглото (някои хора смятат, че Катрин страда от хранително разстройство, което обяснява стройната й фигура), както и колко ужасна майка е Карол Мидълтън.

Запознати с враждата между двете твърдят, че дори сега, когато „съперниците“ са разделени от хиляди километри, Меган Маркъл пази още козове в ръкава си. И най-вероятно „интригите“ й срещу съпругата на принц Уилям няма да свършат дотук.

Струва си да се отбележи, че не всеки считат херцогинята на Съсекс за злодей, а Кейт – за невинна жертва.

Семейство Мидълтън не покани Меган на сватбата на сестрата на Катрин Пипа заради притеснения, че цялото внимание няма да е насочено към булката, а към известната гостенка от Лос Анджелис, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар