Бомба! Мария Игнатова чака бебе от Нойзи (Журналистът издаде, че любимата му е бременна – Снимка)

Гласувайте за статията

Блондинката и журналистът крият, че ще имат общо дете

Подозрителна снимка на Мария Игнатова и Ивайло Нойзи разбуни духовете в светските среди. Скоро влюбените гълъбчета бяха гости на събитие на списание Леуропео в столичния клуб Бедрум.

На влизане журналистът и блондинката бяха поканени от фотографите да позират за фото. И точно начина, по който застанаха пред светкавиците на фотографите събуди подозрение. От както водещата на „Папараци” афишира публично връзката си с Ивайло Нойзи на всичките им общи снимки той винаги я прегръща през раменете или нежно обхваща кръста й.

Никога обаче не е заставал до Мария по този начин, по  който го направи сега. На снимката се вижда как Нойзи е сложил ръката си върху корема на любимата си. А това породи подозрения, че го прави нарочно за да прикрие започналото й да наедрява стомахче.

Бременна ли е 41-годишната актриса
Снмка: ПИК

След  снимката двойката била настанена на специална маса и до края на партито Мария стояла непрекъснато на мястото си без да обикаля наляво, надясно. Затова и присъстващите не успели да я огледат по-добре и да разберат дали е наедряла в областта на талията.

Дали бившата на Митко Рачков наистина е бременна само времето ще покаже. Но е публична тайна, че спорът дали да имат общо дете с комика е една от причините за края на връзката им, предават от „Светските новини“ на агенция ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар