Бомба! Мария би шута на Мирослав след бурен скандал (Изтри го от живота си и празнува раздялата)

Гласувайте за статията

Певицата разтури годежа с бизнесмена, съсипа му семейството и го заряза

Мария преживя пореден любовен крах. Скандалната фолкаджийка бързо се влюби и още по-бързо би шута на поредния си мъж. Тя разтури годежа с Мирослав Соколов и веднага се пусна на пазара.

Според слуховете любовните им отношения приключили след шумен скандал, отправили си жестоки обиди един към друг и се разделили. Миньончето, което до скоро възхваляваше своя любим веднага изтри всичките им общи снимки в социалната мрежа, а това може да се види в личния й профил в Инстаграм. Освен това е променила и името си като вече не се представя с фамилията Соколова. Както бе решила да се казва, след като мине с бизнесмена под венчило.

Любовта на певицата продължи от ден до пладне
Снимка: Инстаграм

През това лято Мария за първи път показа новата си половинка в социалната мрежа и то на доста интимни кадри. А с това си спечели неодобрението на феновете си, които я нападнаха, че все пак е майка на дъщеря и й дава лош пример.

Сега се вижда, че чалгджийката е премахнала всичките си снимки с любовника си, с които заливаше личния си профил.

В момента тя пусна стори на песента „Давай, разплачи ме” , която  вземства от колежката си Цвети Янева и с това иска нещо да намекне на вече бившия си.

View this post on Instagram

A post shared by MARIA (@maria_official_bulgaria)

Мария не страда много, а веднага цъфна в нощен клуб, където  заедно с Гери-Никол празнува раздялата си. В клипа се вижда как миньончето припява „Днес ти обявявам официална изневяра“.Това е нейното послание, а и парчето й харесва защото в него се пее за ферари, с каквото до скоро се хвалеше певицата, което бе на бизнесмена и тя го караше, предават от show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар