Бомба! Мариана Попова заряза Плачков с бебето (Всичко за драмата)

Мариана Попова изостави бебето, видяла Екатерина само два пъти за няколко месеца

Мариана Попова и Веселин  Плачков са се разделили. Краят на връзката им е поредната звезда раздяла сред известните двойки.

Певицата и актьорът изкараха заедно само две години. Като от страстната им, но кратка любов се роди дъщеричката им Екатерина. Която е само на осем месеца.

Снимка: Фейсбук

Двойката бе на прага на раздялата само преди няколко месеца. Но тогава успяха да запазят връзката си от разпад. Но уви, само за известно време.

И както често се случва проблемите им взели, че ескалирали. Това довело до окончателната им раздяла. Която поне за сега се смята за такава. Макар актьорът прочул се с ролята си на Васил Левски да се мъчи да поддържа огъня между тях жив. Като пуска техни общи снимки в социалната мрежа .

Снимка: Фейсбук

Усложненията  отношенията им станали толкова сериозни, че Попова отказала да се грижат заедно за дъщеричката им. Екатерина била заведена при майката на Веселин Плачков в Плевен. Според запознати певицата за последните четири месеца е ходила да види бебето само два пъти.

Веселин Плачков бил изпаднал в шок от неочаквания развой на събитията. Стоял в родния си Плевен за да е по-близо до момиченцето си. Имал намерение да остане там, но в същото време си търсел квартира в столицата. За да може да преспива  когато има представление.

От бившата си половинка Плачков има още една дъщеря, която живее в Англия с майка си и втория си баща, предават от lupa.bg.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.