Бомба! Майката на Галин на Галена го изхвърли от фабриката за вафли (Стефка му врътна кранчето заради браковете с чалгаджийки)

Гласувайте за статията

Галин на Галена няма никакъв дял в семейния бизнес

Галин на Галена се оказа без прословутата си фабрика за вафли.

Търновският бизнесмен, известен като Гальо Вафлата именно заради бизнеса със сладки изкушения, който уж върти, изобщо не е това, за което се представя.

Читател на HotArena сигнализира, че мъжът на Галена всъщност живее нашироко благодарение на парите на майка си. Бърза проверка в търговския регистър показва, че фабриката за вафли, с която Гальо се перчи, всъщност е на… майка му и друг съдружник.

Галин на Галена

Снимки: ХотАрена

Галин не фигурира нито като собственик, нито като съдружник. Неговото известно име излиза само като управител на заведения. Очевидно родителката е преценила, че заради афинитета на сина й към чалга певиците и алкохола, е по-добре да държи доходоносния бизнес далеч от него. И да не му дава нищичко, пише hotarena.net.

Не е тайна, че за Гальо Вафлата се заговори покрай първия му брак – с фолк певицата Десислава. Отношенията им не просъществуваха дълго, но пък Галин бързо се насочи към следващата чалгаджийка – Галена. Тя не успя да го закара пред олтара, но пък набързо му роди две деца.

Очевидно обаче изборът на снахи не се нрави на майката на бизнесмена и тя го е отрязала от семейния бизнес. Заради което той се принуди да развива кръчми, в които половинката му да пее за без пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Бомба! Майката на Галин на Галена го изхвърли от фабриката за вафли (Стефка му врътна кранчето заради браковете с чалгаджийки)”

  1. АЗ

    февр. 17. 2020

    Какъв афинитет към чалга певици? Той от години е само с една. Ама че скучна „новина.“

    Reply to this comment

Добавете коментар