Бомба! Кубрат Пулев заби скандално млада грация (Вижте заради коя заряза Андреа – Снимки)

Гласувайте за статията

Влюбените държат на дискретност, засега крият връзката си

Новата на Кубрат Пулев е 19-годишната бивша гимнастичка на националния отбор по художествена гимнастика Йоана Николова, разкриват хора от приятелския кръг на боксьора.

Грацията, освен че е скандално млада била добра не само на терена, но и в любовта. Красавицата успяла да влезе под кожата на Кобрата и откраднала сърцето на шампиона, след като той имаше дълга и проблемна връзка с Андреа, предават от “GreenNews”.

Новата тръпка на боксьора Йоана Николова
Снимка: Инстаграм

Говори се, че Пулев бил лудо влюбен в момичето и тя е причина да сложи окончателно край на отношенията си с фолк певицата. Йоана обаче не искала връзката им да е публична и се надявала на дискретност.

Андреа вече била разбрала за новата тръпка на Кобрата и пред свои дружки се заканвала да отмъсти на хубавицата като я злепостави.

Бившата грация Йоана Николова може да се похвали с много титли като няколко поредни години е била и републиканска шампионка. В момента тя е студентка в спортната академия, но има изяви като модел.

Снимки на бившата грация от профила й в Инстаграм

От проверка на профила й в Инстаграм се вижда, че красавицата е заставала гола пред обектива на фотографите, с което е провокирала критика от страна на треньорите си. Но Николова смело заявява, че това е еротични изкуство, което не може да се сравнява с порнография, издава нейна приятелка пред журналист от LifeOnline.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар