Бомба! Константин и Зорница Линдарева го направили още във ВИП Брадър! (Вижте защо от продукцията скриха истината)

Бомба! Константин и Зорница Линдарева го направили още във ВИП Брадър! (Вижте защо от продукцията скриха истината)
5 (100%) 1 vote

Константин и Зорница Линдарева са го направили в тоалетната на ВИП Брадър

Константин и Зорница Линдарева са любовници още от риалити формата

Константин и Зорница Линдарева са го направили още във ВИП Брадър! Оказа се, че певецът изобщо не е бил толкова примерен съпруг, за какъвто държеше да се представи. И се е възползвал от манекенката още докато са били заедно в риалити формата.

Двамата бивши съквартиранти са се награбили в тоалетната на шоуто, но кадрите са били цензурирани.

Въпреки че се изкарва примерен съпруг и баща, Коцето бил мъж с много слаби ангели и се поддал на изкусителката Линдарева в шоуто, издаде наш човек в Нова телевизия. Двамата са правили секс в тоалетната на Къщата, където няма камери, но съквартирантите, както и всички от екипа на предаването са наясно прегрешението. Кадрите не са излъчени, защото Коце се е споразумял с продуцентите и помолил да не ги пускат в ефир, тъй като ще стане голям скандал и съпругата му Надя ще го напусне.

Константин и Зорница ЛиндареваИменно тайният секс станал причина вечно усмихнатият фолк певец да не спечели за втори път формата, защото Джино е заплашил, че ще разкаже за скритите от зрителите кадри. Така Гино Ташев се увенчал с приза „победител”. Докато участваше в „Биг Брадър”, изпълнителят на хита „Черна роза” уж отбиваше мераците на Зорница, но в крайна сметка се стигнало до плътски наслади, отсече източникът ни. В нужника Коцето награбил едрогърдата брюнетка, която пък отдавна си мечтаела да го прелъсти.

Обмяната на телесни течности станала „под упойка”, защото и двата са били стабилно почерпени с алкохол, а вероятно и с други забранени вещества. Пияният мачо не издържал на съблазнителката и бързо в тоалетната освободили напрежението.

Според източниците ни след излизането от риалитито Коце и Линдарева продължили любовните отношения и още няколко пъти преспали в различни хотели из страната, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар