Бомба! Емануела загуби сина си от Митко Динев (Съдът даде родителските права на таткото)

Гласувайте за статията

Емануела остава без родителски права над Мити, съдът ги присъди на баща му Митко Динев

Емануела е в шок от решението на съда. Четири годишният Мити ще бъде отглеждан от баща си по решение на софийския районен съд.

Такова решение е рядко срещано в България. Да се дават родителски права на бащата вместо на майката е нещо изключително. Но така е постановила съдийката Елена Динева на 25 юни, пише „Телеграф“.  Говори се, че тя няма никаква родствена връзка с богаташкият клан Диневи, който владее Свети Влас освен еднаквата фамилия.

Снимка: Блиц

Според магистратът певицата е осъдена да плаща 200 лева месечна издръжка за сина си. И ще може да го вижда по за няколко дена два пъти в месеца. Освен това през лятото ще може да прекара цял месец с Мити, предават от Блиц.

Малко след като решението стана публично Емануела остро реагира в социалната мрежа. Публикуваме й поста без редакторка намеса. Като отбелязваме, че певицата, за която се знае, че е много грижовна майка намеква за някаква връзка на съдийката с клана Диневи и обвинява гневно дядото на Мити – туристическия бос Динко Динев в намеса.

Снимка: Фейсбук

Делото за родителските права над сина на певицата и Димитър Динев се точи месеци наред, след като двамата родители се разделиха с бурен скандал. Емануела охули цялата фамилия на бившия си и сега злите езици твърдят, че те й го връщат като я лишават от най-милото й.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Бомба! Емануела загуби сина си от Митко Динев (Съдът даде родителските права на таткото)”

  1. Мария

    юли 24. 2019

    Ами правилно са дали правата на бащата . Емануела е страшно недорузомение като майка .

    Reply to this comment

Добавете коментар