Бомба! Доктор Енчев и Теди Велинова официално: Разделихме се! (Всичко за развода на годината)

Бомба! Доктор Енчев и Теди Велинова официално: Разделихме се! (Всичко за развода на годината)
5 (100%) 1 vote

Доктор Енчев и Теди Велинова официално се разделят, светската двойка хвърли най-голямата бомба в медийното пространство

Доктор Енчев и Теди Велинова обявиха официално раздялата си. Най-неочаквано една от най- здравите и стабилни семейни двойки смятат да продължат напред поотделно.

Пластичният хирург и моделката са от много години заедно, но към днешна дата са взели окончателното решение да сложат край на съвместното си съжителство. Това се съобщава в официално изявление на бившето вече семейство разпространено от техния пиар до медиите.

Снимка: Инстаграм

Нито дикторът, нито неговата бивша половинка имат намерение да коментират публично раздялата си и молят за уважение към тяхното лично пространство както това и на двете им деца.

Никой не може да повярва, че Ангел Енчев и Теди Велинова, които бяха смятани за идеалното семейство и даже раздаваха рецепти за любов на другите са стигнали до такава раздяла. Която може да се нарече развода на годината.

Снимка: Инстаграм

Те са двойка от 8 години като докторът на звездите предложи брак на половинката си в Рим като с това отпразнуваха една година от връзката си. Пластичният хирург тогава призна, че е паднал на колене пред любимата си и я помолил да му стане жена. Романтичното предложение направил пред фонтана „Ди Треви”.

За него пък него път Теди Велинова бе казала, че Ангел я обича и не спира да й го показва всеки ден.

Първото им дете е момченце Филип и се ражда през 2013 година. После се появи и дъщеричката им София през 2017, предават от show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар