Бомба! Дженифър Анистън и Джъстин Теру никога не са се женили! (Вижте защо излъгаха феновете)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън и Джъстин Теру никога не са били законни съпрузи, сватбата им е пълен фарс за заблуда на феновете

Разводът на Дженифър Анистън със Джъстин Теру е една обикновена раздяла на двойката. А не в юридическия смисъл на думата развод. Звезите според информирани източници никога не е минавали под законен брак.

Да, влюбените вдигнаха тайна сватба през 2015 година в своя дом в Бел Еър. Но нямат официална регистрация като съпруг и съпруга пред закона. До този извод са стигнали журналисти от таблоидното издание TMZ.

Репортерите са направили обстойна проверка в окръжния съд на Лос Анджелис и не са намерили никакви документи, които да удостоверят, че през 2010 г холивудските звезди са сключили граждански брак, предават от електронното издание spletnik.ru.

Бракът им не е регистриран както се изисква по закон. Заключението на журналистите е, че мнимата им сватба е била по скоро луксозен празник за влюбените и за техните близки. А всъщност юридически Джен и Теру нямат брачен съюз.

Говор се, че Дженифър и половинката й са могли да узаконят връзката си в един от другите 57 окръга  на щата Калифорния. Но по всеобщо мнение те никога не са го направили.

Според запознати бившите няма какво да делят. Раздялата им ще е приятелска и многомилионното имущество на всеки от тях ще си остане както преди сватбата.

Според слуховете причината за раздялата между звездите била, че Анистън, която е на 46 години отказала да дари с наследник своя любим. Джъстин Теру пък отдавна мечтаел да има дете от красивата си половинка.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар