Бомба! Вижте колко лъчезарна е Никита Джонсън преди пластиките (Уникално ретро фото)

Гласувайте за статията

Никита Джонсън преди пластиките е изключително нежна и красива

От началото на годината Никита Джонсън обикаля екзотични кътчета от света и събира енергия за новата 2020-та година. И докато черпи със сексапил и щури кадри в социалните мрежи, брадърката сподели много интимен момент със своите последователи.

„Носих го 9 месеца и един ден. Родих го за по-малко от час. Най-голямата физическа болка която някога съм изпитвала. Разбира се, че исках да ме упоят с всички упойки които можеха да се приложат но нямаше време. Той бързаше да се роди. Моят син.

Никита Джонсън преди пластиките

Колаж: Клюки.нет/Инстаграм

И все пак съм благодарна, че не го родих в таксито… човечеца който ни караше към болницата повтаряше само 1 мин…1 мин…там сме…там сме…още малко…13 юни 2004!

Боже…все едно беше вчера а всъщност са минали 15 години. Едно нещо е сигурно обаче и то е, че да бъдеш майка е да разбереш, че притежаваш сили, за които не си знаела, че притежаваш и да се справяш със страхове, за които не си знаела, че съществуват“, пише брюнетката, която качи уникална снимка отпреди години, на която кърми малкото си бебе.

На кадъра Никита е повече от ослепителна в ролята на млада майка, а коментарите под него са очаквано ласкателни и позитивни, пише show.blitz.bg.

Снимка: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар