Бомба! Благой Найденов заряза Десислава (Певицата крие за драмата – Подробности)

Гласувайте за статията

Спортистът и певицата от два месеца не са заедно, фолк звездата крие,че са разделени

Благой Найденов и Десислава са се разделили. Малката Кобра както е по известен мъжът на фолк звездата е бил шута на певицата, която му роди син Борис.

От два месеца те не живеят заедно, но пазят в тайна раздялата си, за да не надушат медиите. А  според слуховете Благой бил инициатор да сложат край на връзката си. Деси не искала да повярва, че семейната им идилия свърши и тайно се надявала любимия й да размисли и да се върне.

Мачото обаче не искал нито да види, нито да чуе за бившата си половинка и майка на първородния му син Борис. Но като грижовен татко посвещавал свободното си време на детето, за да не расте с един родител.

Връзката на певицата с  по-младия със 17 години Найденов, от години се обсъжда в светските хроники и тяхната раздяла не е нещо неочаквано . Все пак Десислава е доста по-голяма от него, а Благой е почти на годините на големия й син Майки.

Малката Кобра би шута на певицата
Снимка: Инстаграм

Фолкаджийката трудно приела, че и третия й опит да свие семейно гнездо претърпя провал. Пищната блондинка изживя страстен роман с бащата на Майки в САЩ. Но връзката й с българина, живеещ в Америка не просъществува дълго и тя отгледа сина си сама.

Няколко години по-късно певицата мина пред олтара със сегашния мъж на Галена. Но и с него не й потръгна и се разведоха година след сключването на брака.

След раздялата с Благой Деси отпраши на почивка в Дубай за да се теши в екзотичната дестинация. А злите езици твърдят, че крах е настъпил на само в личния й живот, но и в кариерата й на певица, предават от blitz.bg/sport, като цитират „Телеграф“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар