Бомба! Ася Капчикова бременна с трето (Ражда бебето година и половина след близнаците)

Гласувайте за статията

Плеймейтката ражда до дни трето дете, пак успя да запази бременността си в тайна

Ася Капчикова ще поднесе голяма изненада отново. След като преди една година и половина стана майка на близнаци неочаквано, сега е на път да роди още едно дете. Голямата бомба първи публикуваха от изданието lifeonline.bg. Които от свой репортер научили благата новина.

Блондинката била бременна от доста време, но както първия път и сега успя да заблуди всички, като скри, че отново ще става мама. Терминът на Ася не е е известен за сега, но се твърди, че бебето ще проплаче до дни.

До този момент Капчикова не е обявила страхотната новина, но от фотосите, които публикува напоследък се вижда, че са стари или пък си прави селфита само до кръста. Без да показва наедрелия си корем.

View this post on Instagram

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq)

За ония, които са забравили припомняме, че плаймейтката роди близнаците си на 23 юни 2020г. И тогава тя дълго кри, че е бременна с две момченца. За това, че ще роди, не едно, а две деца се разбра едва 20 дена преди раждането на еднояйчните Ивиан и Ианик. Които скоро ще станат батковци на новия член в семейството. Но не се знае дали третото мъниче ще е пак момченце или пък момиченце.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар