Бомба! Асен Блатечки свалял Бони: Налетя да ме целува, била съм яка (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Бони втрещи с признание, че Асен Блатечки я е свалял

Гласовитата и обичана певица Бони призна доста шокираща история от своето минало. Оказа се, че Асен Блатечки е налитал на изпълнителката на „Полудявам ли“, а тя едва се откачила.

Сексуалните намеци на Блатечки към Бони дошли през далечната 2006 година, когато се снимали в общ филм. Както знаем, Бони участва с главна роля във филма „Маймуни през зимата“, а извън снимачната площадка й се наложило да откаже на Блатечки.

Бони и Асен Блатечки

Снимка: Dir.bg

„Стана съвсем неочаквано, не съм си и представяла, че ще се снимам във филми. Навремето една продуцентка ме издирваше в продължение на година. Аз си мислех, че това е скрита камера, тъй като по това време имаше такива предавания. В крайна сметка решиха, че трябва да участвам с главна роля. Трябваше да участвам с много известни актьори и се притесних. Имаше роли,в които трябваше да се целувам с тях, да спя с Асен Блатечки и Тончо Токмакчиев“, спомня си Бони.

И допълва: „Във филма аз работя като чистачка, а Блатечки е шофьор на колата. В един момент той идва при мен и ми казва: „Я, колко си красива“ и тръгва да ме целува. Аз се дръпнах, а той ми каза: „Айде де, Бонче, ще ми дойде късметът да се целувам с теб, толкова си яка“. Това става извън сценария“.

Нейният колега Азис след това я порицал и заявил, че ако е бил на нейното място е щял направо да изяде Асен Блатечки. По онова време обаче Бони е много притеснителна и спазва добро поведение заради дъщеря си Михаела и нейните почитатели, които тя уважава и не спира да изненадва с нови проекти, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар