Бомба! Антония Петрова с таен брак в Гърция! (Вижте документа за венчавката – Фото)

Бомба! Антония Петрова с таен брак в Гърция! (Вижте документа за венчавката – Фото)
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова и любимият й Ивайло ще се оженят в Гърция до дни

Антония Петрова вече е подготвила документите за брака си с богаташа

Антония Петрова сключва таен брак в Гърция! Мис България 2009 и половинката й Ивайло са твърдо решени да узаконят връзката си, въпреки, че са заедно от скоро. Според запознати обаче той сериозно е лапнал по блондинката и няма търпение да я направи своя съпруга.

Двамата вече са извадили нужния документ, за да им бъде разрешено като български граждани да сключат брак в чужбина.

За новата любов на миската не се знае почти нищо, тъй като тя упорито крие от медиите лицето и името му. Двамата се познават от три месеца, но Антония получава предложение за брак още на първия месец. Не случайно 17 юни е избрана за дата на сватбата. Точно преди три години двойката се запознава на същата дата. Близки на Петрова разкриват, че никога не са я виждали толкова щастлива. Приятелите на Ивайло пък са шокирани как толкова бързо е взел решение, при условие, че е на 39 и му се нови слава на заклет ерген.

Антония Петрова сватба

Снимка: ХотАрена

В медийното пространство тръгнаха слухове, че Ивайло е женен и има деца, но истината се оказа съвсем друга. Той не само не се е женил, но никога не е предлагал брак на друга жена. Припомняме, че миската вече има един брак и развод с бизнесмена Александър Бередин.

Ивайло е доктор и компютърен инженер. Близки разкриха, че е бивш шеф на болница „Токуда“, а момента развива собствен бизнес с ортопедия и медицина.

За сватбата в неделя не се знае нищо. Интересно е, че Петрова, която показа пищност в предишните си сватби, този път е решила да избяга в Гърция и да събере само най-близките си. Имената на кумовете също не се знаят от никого. Антония ще стане отново госпожа и то на един от най-красивите плажове в съседна Гърция.

Запознанството на Антония и Ивайло станало случайно с объркана резервация, В една и съща вечер местата им се дублирали и те се оказали е едно сепаре. Въпреки неловката ситуация решили да съберат компаниите и да се забавляват заедно. Това било и съдбовната нощ в живота на двамата. Пред приятели Иво споделил, че това е любов от пръв поглед, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар