Бомба! Антония Петрова бременна на сватбата си (Миската бърза с венчавката заради бебето)

Гласувайте за статията

Антония Петрова бременна, миската се разбърза да върже любимия си с бебе

Антония Петрова шашна с бързата си гръцка сватба. Миската вече се хвали, че е госпожа Батинкова след като в неделя мина под венчило за втори път.

Естествено без отговор остана въпроса за къде се е разбързала толкова, че само три месеца след познанството си с плейбоя Иво Батинков Антония сключи с него брак.

Снимка: Фейсбук

Истината се оказа много прозаична. Мис България забременяла от новото си гадже и затова побързала да узакони връзката си с него пред закона.

Според запознати, които били на сватбата пернишката красавица била бременна. Те на шега намеквали, че младоженците не били двама, а трима, предават от lifeonline.bg. И ако се вгледате в папарашката снимка, която до сега е единствена от лъскавото събитие коремчето на булката вече започва да личи.

Папарашка снимка

Може би това е обяснението Антония Петров да не публикува снимки от венчавката. Не е искала да се разчува, че чака дете за първи път. А иначе е доста щедра от към снимки в социалните мрежи от луксозните си почивки. Сега само пусна пост, с който обяви, че е омъжена жена и е добавила към името си фамилията на съпруга си.

Приятели на Батинков не могат да повярват как миската успя да го омае. И точно нея да хареса за своя първа съпруга. Но явно майсторлъка й в креватните умения, за който се носят легенди е на много по-високо ниво от на всичките известни моделки и красавици. Които са минали през спалнята на бившия шеф на „Токуда”.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар