Бомба! Андреа и Кобрата се разделиха! (Певицата избяга в Румъния, не иска и да чува за родината)

Бомба! Андреа и Кобрата се разделиха! (Певицата избяга в Румъния, не иска и да чува за родината)
5 (100%) 1 vote

Андреа и Кобрата са сложили край на дългогодишната си връзка

Андреа и Кобрата вече не се следват в Инстаграм, не са се виждали от месеци

Андреа и Кобрата се разделиха! Певицата и боксьорът очевидно са сложили край на дългогодишната си връзка, убедени са феновете им. Двамата не са се виждали от няколко месеца, а бившата звезда на Пайнер дори реши да напусне България и да се установи в Румъния.

По всичко личи, че тя прекарва значителна част от времето си именно в северната ни съседка. Фото от официалните й профили в социалните мрежи я показва директно от спалнята й в Букурещ. От клю-клю станциите шушукат, че блондито трайно се е преселило там и дори си е наела луксозен дом, който да обитава. Не е изключено да си е закупила имот, тъй като наистина по-често е засичана в Румъния, отколкото в България.

Впечатление прави, че Кубрат посещава съвсем различни дестинации от тези на Андреа. Когато тя е била в Кипър, той пък се е отбелязал от Чикаго, а сега той е в Палма де Майорка, а тя – в Букурещ…

Андреа и Кобрата раздяла

Снимка: Фейсбук

В края на миналия месец се заговори, че Кобрата бил бесен от изтеклото в интернет видео от нейно участие, на което фен й снима дупето под полата. Дори се появиха спекулации, че двамата с боксьора са се разделили заради това.

Различните им локации донякъде потвърждават хипотетично клюката, че може би наистина не са заедно. Тогава остава мистерия с кого Андреа дели тази огромна спалня, която виждаме на снимката.

Нищо чудно заради работата й да се е закотвила в Румъния, тъй като тя е близка с доста хитмейкъри и музиканти там, с които отдавна работят заедно. След като напусна „Пайнер“, русокоската категорично показа с действията си, че в България й е тясно, а в чужбина я боготворят, и реши да насочи творчеството си към по-мащабните хоризонти.

Пулев, въпреки че качва екзотични снимки, на които скача от скали в красивите млечно-сини води на Палма де Майорка, не се е отдал на пълни удоволствия, а е там на тренировъчен лагер.

Въпреки това от доста време двамата са спрели да се следват в Инстаграм…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар