Бомба! Алисия кръшка на Бирмата, среща се тайно с непознат?! (Вижте как я изловиха)

Бомба! Алисия кръшка на Бирмата, среща се тайно с непознат?! (Вижте как я изловиха)
5 (100%) 1 vote

Алисия беше изловена в колата си на среща с неизвестен мъж

Алисия прекара половин час в колата си в сладки приказки с мъжа

Алисия беше изловена с непознат мъж! Певицата е официално обвързана с Жоро Бирмата, но само преди дни бдителни папараци я изловиха с неизвестен млад мъж. Случката се разигра пред известно столично заведение в Младост.

Звездата спря возилото си пред него и изчака 5-10 минути преди при нея да се качи неизвестен младеж, облечен в яке с цвят бордо. Двамата разговаряха около 30 минути в колата й, след което мъжът слезе сам и се върна в заведението. Ася пък запали автомобила си и отпраши в неизвестна посока.

АлисияЕстествено, клюкари и завистници побързаха да обвинят изпълнителката, че кръшка на половинката си. И със сигурност Бирмата няма да е очарован да научи за соарето й. Бизнесменът е известен с избухливия си нрав, а преди време дори беше разбил носа на Фики Стораро, който спеше с бившата му Преслава.

Ситуацията в момента обаче е съвсем различна. И Алисия си няма любовник. Тайнственият мъж с нея е е режисьора на най – новия й клип Стенли. Двамата се срещнали набързо, за да уточнят подробности около съвместната си работа. И интрига в случая няма, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар