Болни амбиции! Алисия подкупва треньори, за да направи Валерко футболист (Вижте напъните й)

Гласувайте за статията

Алисия си плаща, за да може сина й да играе във всеки мач на отбора си

Фолк певицата Алисия е обсебена от мисълта за бъдещето на сина си, който е плод от любовта й с Валери Божинов.

На всяка цена тя иска да направи от 10-годишния Валерко футболна звезда като баща му. И не пести време, енергия и пари по пътя към целта.

Момчето действително притежава таланта на баща си, но Ася е нетърпелива и мечтае час по-скоро отрочето й да стане звезда на терена. Според запознати, певицата давала пари на треньорите на юношата, за да го пускат да играе във всеки мач, пише BGLife.

Алисия Валерко

Снимка: Фейсбук

„Алисия иска да докаже на всички, че макар да отглежда сама сина си, прави всичко по силите си за доброто му, но всъщност прави това за себе си. Неуспехите в личния живот и кариерата си тя преживява изключително тежко. Затова се е вманиачила чрез Валери-младши да се доказва“, споделят близки до певицата на „Ара“.

Наследникът на Валери Божинов вече успя да изиграе и един много успешен мач с португалския „Спортинг”, докато бе на тренировъчен лагер там през лятото. Става дума за юношеския отбор към клубния тим, в който Алисия записала сина си. Младежът прекара две седмици там, като демонстрира забележителен талант на терена.

Детето активно тренира футбол още преди да тръгне на училище и се справя толкова добре, че дори специалистите в Португалия оценили високо качествата му. Това не е първи успех за футболния наследник. Преди това той отбеляза победен гол за „Лозана“ по време на детски турнир.

Но явно това не е достатъчно за амбициозната му майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар