Болната Мари на Гала с нова порция голи снимки (Щерката на водещата цери Ковид в банята – Фото)

Гласувайте за статията

Щерката на Гала – Мари, определено впечатли мрежата

Младата жена, която като че ли порасна пред очите ни, става от красива по-красива. Но не само това. Оказва се, че Мари е доста по-смела и разкрепостена от майка си. Докато Гала се слави с доста консервативно поведение, щерка ѝ лавира по-скоро в другата крайност, като често си позволява да отправя провокации в интернет пространството. Така например най-скорошната ѝ изява е от… банята.

Дали Мари сама си е спретнала фотосесия, или пък си има компания под душа, засега не е ясно. Но прави впечатление едно – тя наистина е уверена млада жена, която не се срамува да хвърли дрехи и задръжки. И макар във фотото да има голяма доза невинност, все пак порасналата дъщеря на Гала вече не е срамежливото девойче, което познавахме някога.

Както е видно от поведението ѝ в публичното пространство, тя обича да се снима и да акцентира на всички свои красиви черти. Банята пък е сред любимите ѝ „декори“ и последният фотос съвсем не е изключение. Разликата в случая е далеч по-различният контекст на щракването. Мократа фотосесия определено си е струвала усилията и Мари със сигурност има какво да покаже.

Откакто стана ясно, че щерката пое щафетата на ковид след майка си, явно се чуди как да убива времето. Би било интересно, разбира се, ако голата фотосесия е в разрез с правилата на карантината. Засега е загадка дали само Мари е карантинирана, но както изглежда, заточението е забавно. След като Гала и Стефан пребориха ковид и имаха някои доста неприятни дни заради заболяването, явно е дошъл неин ред. Макар да се говори, че именно Мари е донесла коронавируса в „На кафе“, все пак тя първа показа отрицателен тест, коментира hotnews.bg. За съжаление, тестът вече е положителен и остава само да се надяваме, че младата жена ще се пребори леко с болестта.

Мари впечатлява с мократа си снимка

Мари впечатлява с мократа си снимка
Снимка: инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар