Боливуд в сълзи! Шридеви Капур си отиде на 54!

Легендата на Боливуд Шридеви Капур си отиде на 54 години

Боливуд плаче, а загубата е толкова голяма, че едва ли може да бъде забравена скоро. Актрисата Шридеви Капур си отиде на 54 години.

Звездата от редица успешни филми и сериали, си отиде от сърдечен удар в Дубай. За смъртта й съобщава нейното семейство – съпругът й Бони Капур и дъщеря й Куши.

Актрисата има изключително богата биография. Снимала се е в над 300 филма, канена е за участие в различни холивудски и боливудски продукции, играе и в няколко сериала. Успехът й е изключително голям, а освен звезда от киното, тя се превръща и в модна икона.

Омъжва се за продуцента Бони Капур и се отказва за известно време от киното. Ражда дъщеря си Куши, но киното я зове и в крайна сметка тя се връща към него.
Сред легендарните й филми са „Mr. India“, „Chadni“ и „Lamhe“, „Бягство“, „Садма“ и „Инглиш Винглиш“. Историята на живота й продължава и с активна благотворителна дейност.

Българските зрители я познават не само от богатата колекция филми, в които участва, но и от сериала „Ритъмът на мечтите“. В него актрисата изпълнява епизодична роля. За съжаление това е едно от последните й участия, преди да си отиде.

Шридеви Капур е една от най-големите индийски актриси и любимка на милиони. Красавицата играе в редица филми, жъне световен успех и се радва на огромна любов от страна на индийските фенове. Кметът на Лондон Садик Кхан заяви, че тъгува за загубата на една толкова ярка звезда. Президентът и премиерът на Индия изразиха огромна скръб от загубата на тази световна звезда.

Шридеви Капур си отиде на 54! Индия тъгува за любимата си звезда
Шридеви Капур си отиде на 54! Индия тъгува за любимата си звезда

Боливуд също не остана безразличен. Актрисата Приянка Чопра първа изрази съболезнования за загубата на Шридеви Капур. „Загубата й е огромна и невъзвратима. Скърбим за теб“, каза още актрисата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.