Бой на плеймейтки в новия сезон на ВИП Брадър (Всичко за цирка)

Гласувайте за статията

Новият сезон на ВИП Брадър се очертава да бъде истински цирк

Продуцентите на ВИП Брадър обещават сеир, невиждан досега в шоуто

Бой на плеймейтки в новия сезон на ВИП Брадър. Поредното издание на звездното риалити обещава сеир, какъвто не е виждан досега в родния ефир. Продуцентите на шоуто са твърдо решени да надминат себе си като за целта смятат да вкарат в Къщата цяла сюрия плеймейтки.

Според запознати става въпрос за поне 7-8 знойни госпожици, готови на всичко, за да бъдат известни. Eдна от тях се очаква да бъде Анджелина Атанасова. Деси Димитрова е друга от сигурните участнички в предстоящия сезон.

По първоначална информация силиконките трябвало да влязат в най-популярната къща без хонорар. Такъв щяла да вземе последната от тях, които издържи в риалити формата.

ВИП БрадърВсички до една обаче надигнали вой, което наложило продуцентите да преосмислят тактиката. Така на Деси Димитрова щяла да прекрачи прага на Къщата срещу 20 бона. Уловката била, че половината от тях са й сигурни, а втората част ще вземе ако успее да се задържи повече от месец в шоуто.

Тя трябвало да вдига постоянно скандали, а основната й цел била победителката в последното издание Маги Бадер. Деси трябва да повтаря, че тя е истинската победителка, което да вбеси Бадер и да стане скандал, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар