Виж как РАЗГАЩЕНИЯТ Валери разхожда Никол! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Малката щерка на звездната двойка си има не само разпищолено мамче

 

Никол в количката, а Валери Божинов я разхожда. Потребителите са в истерия, въпреки че това може би е най-нормалното нещо на света – татко с бебе.

Гледката определено не би била така смущаваща, ако гордият родител не позираше просто, за да го видят останалите по примера на мама НиЛо.

Валери прикова вниманието върху себе си, вместо върху Никол

Валери прикова вниманието върху себе си, вместо върху Никол

Освен всичко останало, въобще не е съобразил, че задните му части са почти на показ и слава Богу това ни е спестено от фотографа. Ако ъгълът на снимката беше малко по-различен, щеше да е страшно.

Семейна идилия, споделена във "Фейсбук"

Семейна идилия, споделена във „Фейсбук“

Лозанова определено заразява с поведението си, а масово в България се тревожат какъв пример дава тя на невръстното си дете, което тепърва ще се сблъсква с действителността.
Момиченцето освен да поеме по пътя на плейметката, чиято я е родила, друго едва ли ще се случи, гласят черните прогнози в интернет.

Е, няма как да се зачеркне умението й да е все в устите на хората.

Много си я бива в това!

Половинката й явно взима усърдни уроци при нея и умело дебне най-подходящото време да впечатли с топла загриженост към отрочето си, но не и без липсата на някоя пикантерия.

Ако сме по-упорити можем да се информираме за марката на боксерките му, които е навлякъл, но чак пък дотам не е нужно да се стига, нищо че ни ги навират в очите.

По-важното е, че рядко се случва Николета да пусне нещо около щерка си в социалната мрежа, отколкото за себе си. Сега това е факт и не ни остава нищо друго, освен да се порадваме на идилията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар