Божинов заведе Валерко в Дубай за Коледа, дърпат наргиле с Биляна (Как реагира Алисия?)

Гласувайте за статията

Валери Божинов с пореден опит да се прави на супер татко.

За празниците Божинов успя да си открадне Валерко и го заведе къде – в Дубай! Любимата дестинация на футболиста и неговата възлюбена Биляна Дол не остана подмината и по Коледа. Като дете на разделени родители, Валери-младши лавира между мама и татко. А татко сякаш не е готов да промени навиците си в името на дете си.

Сръбкинята Биляна публикува снимка, на която е с Божинов и сина му. Коментарът й е „С любов от Дубай“. На фотосът се вижда как тримата са се настанили удобно в заведение и сладко-сладко си дърпат от наргиле. Дали специално за селфито димящото забавление е поставено точно пред лицето на Валерко, можем само да гадаем.

Ясно е, обаче, че обикалянето по задимени заведения по късните часове никак не е занимание за едно малко момче, било то и с баща си. На майка му Алисия със сигурност никак не й се е понравило на какво учи Божинов наследника си. Въпреки това, тя коментира със сърчице фотото и даде да се разбере, че няма нищо против подобна комбинация.

Валерко вече не е малко момче и разбира напълно ситуацията, в която е поставен. Ако съдим по снимката, с Биляна явно се разбират и тримата се забавляват празнично. Това не е първата среща на Дол със сина на нейния Валери. Наскоро той я доведе за първи път в България и тогава двамата се запознаха.

Хлапето е прекарало Бъдни вечер и първия коледен ден с майка си, след което е заминал с татко към екзотичната дестинация. Алисия никога не се е опитвала да ограничава контактите на сина си с баща му, а и сега ще й остане повече време и тя да обърне внимание на любовта.

Божинов, Биляна и Валерко в Дубай

Докато футболистът се забавлява с Биляна по заведенията до ранни зори, певицата предпочита да не натрапва своята връзка, която е на приливи и отливи. Преди Коледа, обаче, получи прескъп подарък от своя любим Бирмата и сега двамата пак си играят на семейство. Точно както Божинов и Биляна!

valeri-bilqna

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар