Божинови правят от Никол втора Сури Круз!

Николета и Валери Божинов са на път да превърнат малката Никол в копие на Сури Круз!

Дори памперсите на Никол са по последния моден писък!

Щерката на Кейти Холмс и Том Круз е прочута глезла, която с модните си увлечения дава тон на модата сред децата на звездите. Първокласничката и сега се скатава от носенето на задължителна униформа и предпочита сама да избира дрехи и обувки, с които да блесне в класната стая. В модната си колекция Сури има обувки с токчета, чантички, дантели и червила от елитни марки!

Глезлата Сури е всепризнат моден диктатор, но Никол може и да я надмине!

Един ден Никол ще е като нея, пророкуват близки до Божинови. Николета започна да се фука със стайлинга на бебето още преди то, както се казва, да е прогледнало! Седеммесечната принцеса е облечена по последен писък на модата, пише standartnews. Когато Никол тръгне на разходка с Николета, бебешкото сборище чака с нетърпение /разбирай – майките!/ да види новите чудесии по малкото телце. Харпър на Виктория Бекъм ряпа да яде в сравнение с Никол! Бившата спайска умира да показва Харпър, стъкмена по последна мода – но и Николета си я бива! Тя не по-зле знае, че този сезон са модерни пухени якенца с голяма качулка и Никол вече е надянала едно такова. На Николета не й достига само една стъпка, за да е в крак със световните тенденции: за студените дни детенцето трябва задъжително да има и топла пелеринка!

Мрежата още се вълнува и коментира снимките, на които Никол е зашеметяваща с обувчици от “Гучи” и “Диор”. На татко Валери не му остава нищо друго, освен да плаща сметките от бутиците. То се знае – Николета също държи да изглежда добре до невръстната модна икона!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.