Божана Кацарова сваля Петко Димитров (Вижте как му се натиска)

Гласувайте за статията

Петко Димитров в опасна близост с Божана Кацарова, готвачката откровено му се натиска

Петко Димитров след напускането на Яна се оказа под прицела на мокрите блянове на готвачката Божана. Останал сам без любимата си половинка бизнесменът се превърна в лесна плячка за изгладнялата за секс шеф Кацарова.

Снимки: Клюки.нет

След като двамата се сближиха заради мисията, която им възложи Големия брат кулинарката си спечели неодобрението на някои от съквартирантите. Тя усети негативната енергия насочена срещу нея зад гърба си, а единствения човек в Къщата с когото може да сподели е Петко. С когото се усамоти, а ресторантьорът я предупреди, че положението ще става все по тегаво.

Именно тайнствения разговор, който водиха готвачката и Димитров накараха Диона да разкрие на Розмари подозренията си. Които отдавна й се въртят в главата. Рапърката й заяви в прав текст, че Божана харесва Петко.

Снимка: Клюки.нет

Диона бе категорична в думите си, че много скоро това ще си проличи и Розмари, която не повярва ще се убеди. Макар да няма шанс защото Петко много държи на Яна и на цялото си семейство Кацарова ще се пробва да го свали. Стигна до там, че даже младата певица я нарече кучка.

Не мина много време и като потвърждение на думите й Божана продължи да се натиска на Димитров. Когато съквартирантите нападнаха стаята на Кулагин и си спретнаха шоу в спалнята му тя не пропусна да се настани в леглото с Петко и да флиртува с него. Като дори от времена време си слагаше главата на рамото му.

Снимки: Клюки.нет

Дали мачото ще поддаде на закачките на кулинарката предстои да видим. Но за нея се говори, че е непоправима мъжемелачка и фурия в леглото.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар