Богаташ! Стефан от „Фермата“ крие 3 млн. в кеш (IT специалистът върти компания за 15 милиона – Подробности)

Гласувайте за статията

Стефан от предаването „Фермата“ се оказа милионер под прикритие

Разконспирирането му като ходеща банка направи строителят Виктор. Бизнес разговорите между двамата всъщност разкриха нещо много важно за финансовото състояние на IT предприемача. Компанията му е оценена на цели 15 милиона. Този факт провокира Виктор да отбележи, че 38-годишният бизнесмен къта 3 милиона чиста пара. Баснословната сума вероятно е съвсем естествена за IT средите, при това от подобен ранг. А Стефан умее добре да се възползва от възможностите, които му предлага вървежната бизнес ниша.

Стефан си има солиден багаж в кеш

Стефан си има солиден багаж в кеш
Снимка: btv.bg

„Компанията ти е оценена на 15 милиона. Значи ти имаш 3 милиона“, не се поколеба да отбележи Виктор и така тотално смая аудиторията. И макар Стефан да не парадира с успехите си, е съвсем явно, че има с какво да се гордее. Младият човек стои начело на екип, създаващ софтуер за втората по големина в света частна чартърна авиокомпания, пише още hotarena.bg, позовавайки се на „България днес“. За финансовото му благополучие се грижат повече от 100 служители.

Услугите, които предлага компанията, се продават изключително добре в чужбина. Германия, Великобритания, САЩ и Швейцария редовно се доверяват на професионализма на фирмата. И макар Стефан да не парадира със знанията и уменията, определено му се получава добре. Въпросните 15 милиона със сигурност не идват от работа на пазара, а личната му сметка набъбва с цели 3.

Виктор, от своя страна, няма как да се мери с него. И може само да си прави въпросните изводи. Разговорът между двамата разбуни духовете в мрежата, защото буквално възцари богаташа в предаването. Стефан е само на 38, но към момента може да се похвали със солидна банкова сметка и активи. Освен това има впечатлява не само с визия, но и със стил. Визитката му във „Фермата“ е категорична – той е въплъщение на сръчност, бързина, сила и издръжливост.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Богаташ! Стефан от „Фермата“ крие 3 млн. в кеш (IT специалистът върти компания за 15 милиона – Подробности)”

  1. Пенка

    окт. 25. 2021

    Пълни глупости.За колко се оценява фирмата не значи,че той има тези пари кеш.

    Reply to this comment

Добавете коментар