ИЗДЪНКА! Боби не успя да ощастливи истински Цеце

Гласувайте за статията

Македонката Цеце Орешкова е крайно недоволна от креватните изпълнения на Борислав

 

Боби Ръгбиста се издъни, но така го направи, че ще се чуе чак в Македония. Да се изложиш пред манекенка, си е жив срам, то не е като да се праскаш на голям мъжага пред огледалата, да…

Целувка за милиони, а после...провал!

Целувка за милиони, а после…провал!

За позорното креватно изпълнение пише HotArena, откъдето разбираме, че джиджи-биджи между Цеце и Борислав най-после е имало! Оле! Цяла България доживя този миг и взе че си отдъхна. То не бяха увъртания, иди ми, дойди ми, то чудо голямо, докато наш Боби се навие на красива, стройна и известна мадама.

За малко съвсем да ни посрами и тъкмо се зарадвахме, че най-после е ощастливил девойчето, както потвърждава „България Днес”, и то лъсна истината. А тя, както става ясно, е много неудобна.

Боби толкова време се дърпа, а накрая не успя да ощастливи Цеце

Боби толкова време се дърпа, а накрая не успя да ощастливи Цеце

Секси брадърката нямала търпение да консумира привличането си към мускулестия си любим, когото хареса в Къщата. Нарежението достигнало максимална точка и мачото най-накрая склонил да полудуват в леглото. Цеце била във възторг. Тя просто изгаряла от страст и очаквала фойерверки, но какво било разчарованието й, когато се оказало, че Борислав никакъв го няма по тая част. Пикантната информация бързо достигна до ушите на изданието и признанията на моделката ще залеят мрежата. Дали от притеснение или липса на опит, Боби не могъл да задоволи истински Цеце и връзката им е пред разпад още в самото начало.

Е, не бива да се тревожим за нея, защото тя вече има дузина обожатели, а и скоро, както Kliuki.net първи разкри, със сигурност ще я видим по прелести на корицата на мъжко списание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар