ИЗПОЛЗВАЧ! Виж как Боби подло се гаври с Цеце

Гласувайте за статията

Борислав стратегически зае позицията на влюбено гълъбче едва в края на шоуто

 

Най-големият манипулатор в Къщата ще се окаже не кой да е, а възлюбеният на Цеце. Зрителите са на мнение, че Борислав е изключително хитър и умело върти на пръста си не само манекенката, а и приятелката си Стойка.

Боби скрои подъл номер на Цеце

Боби скрои подъл номер на Цеце

Македонката едва ли е очаквала, че някой може да й погоди такъв подъл номер, но по всичко личи, че бившият на Лиляна си е поставил за цел да спечели „Биг Брадър”. Броени дни останаха до финала на реалитито и изведнъж като гръм от ясно небе, Боби започна да се държи все по-мило и галантно с Цеце. Край на обидите, че е лека жена, критиките и ледено студеното отношение.

Борислав взе да се разчувства и да дава заявка пред красавицата, че като излязат нещо предстои да се случи между тях. Едва ли! Тези, които следят добре поведението на участниците са сигурни, че той я лъже!

Цеце толкова е хлътнала, че моли Биг Брадър да устрои парти за рождения ден на Боби

Цеце толкова е хлътнала, че моли Биг Брадър да устрои парти за рождения ден на Боби

Боби просто избра печелившата формула да бъде част от красива романтична история, при това по Коледа, защото знае, че това ще трогне мнозина пред екрана. Е, успя… поне засега – прозорливите, които забелязаха измамната промяна в него като нищо да го изхвърлят в събота, когато предстои още един да напусне шоуто. Съквартирантите не подозират, че това е така, но сценаристите винаги гледат да ги изненадват.

Гадно е, че гаврата на Боби подклажда надеждите на Цеце, която не вярва на очите си, че той най-сетне е поддал на нейните напъни. Тя вече си фантазира какво ли не и няма търпение да излезе, за да е в прегръдките на ръгбиста, а той е в нервно очакване да се окаже фаворитът на публиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар