Боби набил Пацо заради чифт маратонки!

Гласувайте за статията

Брадърите се скарали заради маратонки

Боби Ръгбиста преби Пацо! Брадърът преби жестоко гълъбовския плейбой заради чифт маратонки. „Цялата тази агресия от страна на Борислав е провокирана заради един чифт обувки. Помниге как реагира той, когато видя „скъпоценните си” маратонки в лепило.“, коментират интернет потребители. И припомнят како Боби побесня, когато разбра, че любимите му маратонки са целите в лепило.

Боби посегнал на Пацо заради чифт маратонки

Боби посегнал на Пацо заради чифт маратонки

„Е, ударил го е от злоба. Щото така се изложи със скапаните маратонки, че цялата му стратегия отпреди това отиде по дяволите. И сега обвинява Пацо, затова че го е подхлъзнал на финала. Злоба, това е.“, пишат още форумци, убедени, че ръгбиста е посегнал на Пацо, заради обувките. Мненията им обаче звучат доста абсурдно, тъй като едва ли Боби ще тръгне да вдига скандали заради чифт обувки. И то точно на финала.

Запознати твърдят, че истината е съвсем различна и припомнят, че именно Пацо разкри за жестокия запой, заради който Боби влезе в болница. Именно участникът от Гълъбово издаде пред цяла България историята с пиянските изцепки на ръгбиста. Който стана за резил заради издънката си в Къщата.

Официално цялата случка трябваше да бъде потулена, но Пацо се погрижи обстойно да разкаже за „подвизите“ на пияния Боби. Минути след като напусна предаването ръгбиста разбра, че е станал за смях на цяла България. Вбесен, той скочи на Пацо и го преби жестоко. Много е вероятно обаче след този акт да влезе в затвора, особено ако Панайот заведе дело в съда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Боби набил Пацо заради чифт маратонки!”

 1. Desislava Velcheva

  Дек. 18. 2012

  tozi lainqr bobi the vliza v zatvora.
  gnusen kompleksar

  Reply to this comment
 2. Орлин Лазаров

  Дек. 23. 2012

  хахахааа…чифт маратонки на Бобчето се оказват по-скъпи от кола Хюндай – заради тези маратонки 48-ми номер той изпусна колата!дали обаче го осъзнава?ама нали простотията ходи по хората…

  Reply to this comment

Добавете коментар