Боби на Джино от ВИП Брадър го издъни: Да, тираджия е

Боби на Джино от ВИП Брадър го издъни: Да, тираджия е
5 (100%) 1 vote

Боби, братът на Джино от ВИП Брадър, разкри каква е истината за парите му

Братът на Джино е категоричен, че той не крие произхода си

Боби, братът на Джино от ВИП Брадър, призна, че в САЩ действително наричат брат му „тираджия“. Най-близкият роднина на бившето гадже на Джена разкри някои любопитни истини за живота му. Като например, че истинското име на Джино не е Гино, каквато информация се появи, а Георги. Иначе фамилията си е същата – Ташев.

Прякорът на Джино от ВИП Брадър действително е "тираджия"

Прякорът на Джино от ВИП Брадър действително е „тираджия“

По-любопитното обаче е, че Боби признава, че в САЩ Джино е познат като тираджия. Това обаче било просто прякор заради транспортната фирма, на която той е собственик. Звездният съквартирант притежавал компания за превоз на стоки с тирове, откъде тръгнало и прозвището му.

Самият той не карал камионите си, а си имал наемници за тази цел. И така с годините успял да натрупа богатството, с което така парадираше при влизането си във ВИП Брадър. А името Джино дошло действително от бившата му съпруга – италианка, която така и не могла да се научи да произнася нашенското „Георги“.

И заради това тя и семейството й започнали да го наричат Джино. Фамилията пък била по настояване на продуцентите на ВИП Брадър, които сметнали, че по този начин ще предизвикат повече интерес към формата, научиха от hotarena.net. Самият Джино не намирал за добра идея да се представя с фамилията на жена си, тъй като хората щели да го сметнат за мъж под чехъл. Брат му разкрива и любопитни подробности около връзката на Джино с Джена. И по-точно – раздялата им.

„Не е имало трети човек, просто разстоянието си каза думата и двамата се разбраха, че е по-добре да се разделят“, категоричен е Боби.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Боби на Джино от ВИП Брадър го издъни: Да, тираджия е”

  1. Cvetomir Stanchev

    окт. 01. 2015

    ИЗМАМА

    Reply to this comment

Добавете коментар