Боби Михайлов праща Николай в Казахстан (С Николета ли иска да го раздели?)

Гласувайте за статията

Боби Михайлов се опитва да раздели сина си и Николета Лозанова

Боби Михайлов иска да изпрати Николай възможно най-далеч

Боби Михайлов има намерение да изпрати сина си в Казахстан. Шефът на БФС си е наумил да уреди Ники с отбор там, а мотивът му е, че наследникът му преживява кошмарен период в турския Мерсин. От където не са му плащали заплатата от месеци насам.

Това означава, че има опасност Ники М. отново да остане безработен, а предишният му период като свободен агент показа, че никак не е лесно да му се намери отбор.

Боби Михайлов иска да изпрати сина си в Казахстан

Засега като основен вариант за бъдещето на вратаря се очертава Казахстан. Това е държавата, в която има най-солидно присъствие на български треньори. Шампион на страната е „Астана“ начело с наставника Станимир Стоилов. Именно Мъри беше човекът, който започна да налага Николай като титулярен страж в „Левски“ още през 2006 г.
Борислав Михайлов има намерение да помоли Стоилов отново да подаде ръка на сина му в труден момент, твърди източник на „България Днес“.

Според запознати обаче легендата от САЩ’94 има и друга, скрита мисъл. Както е известно, Михайлов-старши е особено критичен към връзките на сина си. Не е тайна, че той изобщо не одобряваше Алисия и не спираше да настоява Николай да се раздели с по-възрастната от него певица.

В момента Боби не бил особено очарован и от факта, че Ники се събра отново с първата си любов Николета Лозанова. И се надява като го изпрати да играе в по-далечна страна, да повлияе и на отношенията им. Понеже Лозанова няма как да го последва заради ангажимента си към Папараци.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар